skip to Main Content

METAMORPHOSIS

PRESENTACIÓ

Metamorphosis facilita la vida personal i professional de les persones
i les empreses perquè siguin més efectives, més eficients i més felices

metamorphosis mejora tu vida
metamorphosis transformacion personal y profesional
els 15 estadis

PER A TU:

Les persones estem sotmeses a canvis constants. T’ajudarem a evolucionar, a créixer i a transformar-te.

PER A LA TEVA EMPRESA:

Qualsevol negoci requereix noves formes d’observar la realitat. T’ajudarem a ampliar la teva mirada.

PER AL TEU EQUIP:

T’ajudarem a fer dels teus treballadors els millors ambaixadors de la teva marca.

¿QUÈ ÉS METAMORPHOSIS?

Després de molts anys de dedicació professional en el sector del capital humà, des GAM hem detectat que les persones no transformen el seu compromís laboral només amb consells, amb formació o amb assessoria, sinó que necessiten alguna cosa més. Necessiten un canvi de paradigma.

Podríem agafar el terme Metamorphosis de la biologia, concretament de la papallona i aplicar-lo a les persones i les empreses? Per descomptat. Tant persones com empreses no som més que éssers i entitats en permanent transformació. Metamorphosis, prové del grec i significa “canvi de forma”. És a dir, un ésser viu o una empresa, canvia, evoluciona i es transforma en un altre ser diferent.


Per què una papallona? Doncs perquè el seu procés de transformació és complet fins a esdevenir el que realment és: comença sent un ou, que tot seguit es converteix en una larva i més endavant en una pomposa eruga, que, al seu torn, es protegeix durant un temps fins convertir-se, finalment, en una bella, dolça i feliç papallona. En resum, la papallona suporta biològicament una transformació molt important per arribar a ser el que autènticament és.

De la mateixa manera, les persones i les empreses també estem sotmeses a canvis constants que fan que evolucionem, creixem i ens transformem, obtenint així noves formes de viure i d’exercir la nostra tasca professional.

Quan proposem una veritable transformació no només estem parlant de canviar algun aspecte del nostre interior, de la nostra aparença, de la nostra actitud o del nostre comportament, sinó que estem parlant d’evolucionar, de convertir-nos, després d’un adequat, interessant i apassionant procés, en algú molt millor, més satisfet, més bell i més feliç.

Per això, hem triat de forma molt intencionada tant el terme Metamorphosis com la papallona que tan bé la representa, perquè expressen molt clarament la transformació a què ens referim.

A més, és el millor exemple del conegut “efecte papallona”: l’aleteig d’una papallona a Amèrica pot desencadenar un huracà a Europa. Un simple canvi pot provocar una transformació molt poderosa.

El que perseguim amb la nostra eina “Metamorphosis” és precisament això: que d’un simple canvi puguem arribar a una veritable transformació.

Cada vídeo que conforma cada un dels 15 estadis d’aquest procés de transformació està dissenyat perquè una papallona aletegi en la nostra ment i ens faci prendre la consciència real que hem de canviar, hem de millorar. La intenció de cada vídeo no només és la de dotar de claus per a aquest canvi, sinó la que ens faci reflexionar per arribar a la conclusió que ens convé molt canviar per així millorar. Aquest canvi només serà efectiu si, li apliquem el metamorphisme que acompanya cada vídeo. És a dir, si aquest aleteig mental i teòric el portem a la pràctica provocant un huracà en el nostre pensar, en el nostre sentir i en la nostra actitud.

Hem dissenyat l’eina Metamorphosis perquè qualsevol persona o empresa pugui assolir el seu màxim rendiment possible, perquè el seu interior sigui de qualitat, perquè les seves relacions siguin exquisides, perquè la seva comunicació sigui adequada i perquè pugui aconseguir els seus propòsits amb més facilitat.

L’hem dissenyat, en definitiva, per potenciar els 15 estadis que considerem essencials perquè la transformació sigui altament efectiva i productiva; i perquè es mantingui en el temps.

metamorphosis

QUÈ ÉS EL METAMORPHISME?

Sabem que una veritable transformació implica, a part de compromís i dedicació, una bona teoria i una adequada pràctica. Per aquest motiu Metamorphosis només és efectiva si es porta a la pràctica a través d’una sèrie de metamorphismes.

Proposem 15 estadis a través dels quals aquesta transformació serà total. És a dir, 15 estadis dels Recursos Humans que cal potenciar per aconseguir el màxim rendiment possible. Hi haurà persones o empreses que necessitin potenciar aquests 15 estadis i n’hi haurà que en necessitin menys. En tot cas, aquests estadis ens han permès identificar més de 140 metamorphismes que ens facilitaran aquesta transformació.

A la nostra eina de potenciació del capital humà, un metamorphisme és l’acció pràctica i concreta que proposem realitzar un cop s’hagi visualitzat el vídeo teòric en què parlem d’aquest metamorphisme en qüestió.

El vídeo, a través d’un simple aleteig mental, ens permet prendre consciència real de la necessitat de millorar, i el seu metamorphisme corresponent desencadenarà un huracà en el nostre interior, que ens facilitarà portar a la pràctica aquest canvi perquè la transformació sigui efectiva, autèntica , determinant i ens permeti arribar a resultats visibles i comprovables.

metamorphosis gam consultoria i formació

Back To Top