skip to Main Content

QUI ÉS JOSÉ CARLOS ARROYO?

“Entre saber o entendre, em quedo amb sentir”.
(J. Carlos Arroyo)

Carlos Arroyo

CONEIX A J.CARLOS ARROYO

En unes vacances de Setmana Santa, tenia llavors 13 anys, el meu pare em va portar a una de les seves obres per agafar prendre contacte amb el món de l’empresa i de la construcció. Vaig néixer, per tant, en una família on el meu pare era empresari de la construcció. A partir d’aquell moment, vaig anar ajudant a la família durant les vacances escolars i d’institut. Com que no volia estudiar cap carrera universitària, vaig començar els meus estudis de delineació. Es tractava d’entendre bé els secrets de la construcció.

Quan els vaig acabar, em vaig dedicar plenament a la nostra empresa. Però de seguida vaig veure que els grans problemes no eren sobre com construir edificis o carrers, sinó les relacions entre les persones que allí ens desenvolupàvem professionalment. A més d’aquesta problemàtica, el meu pare no tenia habilitats directives, comunicatives i de gestió. Era molt bon professional gestionant i dirigint els processos constructius, però no fent el mateix amb els seus equips de treball. La qual cosa va despertar el meu interès cap a la comprensió de les persones.

Vaig anar llegint coses fins que un bon dia vaig decidir estudiar filosofia en el meu temps lliure, perquè vaig veure que era la disciplina que millor podia ajudar-me a comprendre a les persones i així poder influir en les seves vides perquè aquestes fossin de més qualitat.

Acabats els estudis universitaris, vaig ampliar els meus coneixements al respecte a través de diversos màsters de coaching, de recursos humans i d’assessoria filosòfica.

Seria a partir del 2009 quan realment vaig començar a dedicar-me professionalment a la meva tasca amb les persones. Fins llavors, la meva vida professional va girar al voltant de la construcció, a l’arquitectura i de l’enginyeria, però sempre apareixien els mateixos problemes: la poca efectivitat de les relacions interpersonals, la baixa qualitat de la comunicació, la manca de lideratge humà i l’absència d’intel·ligència emocional.

Actualment, he trobat a GAM, l’empresa que pensa com jo i que unint les nostres forces hem aconseguit desenvolupar Metamorphosis per aconseguir el nostre propòsit de facilitar la vida personal i professional de les persones i empreses que sol·liciten els nostres serveis perquè, en última instància, siguin més efectives, més eficients i més feliços.

Assessoria filosòfica i Coaching

José Carlos Arroyo Metamorphosis

Descobreix els llibres de J.Carlos Arroyo

Més Informació a la web de J.Carlos Arroyo

Back To Top