skip to Main Content

Estadi 6: Adopta el caos i educa’l

0 alumne

Vius en una època de contínua incertesa, de continu canvi, de molta velocitat, d’excessius estímuls, etcètera. Per tant, vius en l’època del caos. I no només vius enmig del caos, sinó que participes en la generació d’aquest.

En aquest sentit, ¿generes caos sa?, ¿generes alternatives interessants?, ¿generes canvis per millorar? Proposes innovacions, i crees productes i serveis nous? Et consideres capaç d’ordenar posteriorment totes aquestes idees alternatives i “boges”?

Si no generes opcions diferents, com aconseguiràs un avantatge competitiu? Si no aportes res de nou als teus clients, els quals ja estan ben informats de la competència, quant de temps i atenció creus que et dedicaran?

O competeixes en qualitat o en preu o en innovació. En preu, ja saps que vius en la societat del low cost. Només competint, doncs, amb qualitat i amb innovació seràs capaç d’assolir un interessant avantatge competitiu. La qualitat no és només que sigui el millor producte o el millor servei, sinó que sigui un producte o un servei nou, diferent i seductor.

Per tant, beneït caos! Això vol dir que et convé acceptar que formes part del caos, que generes caos contínuament i que com més caos generis i millor sàpigues ordenar-lo, molt millor professional seràs, molt més efectiu i molt més et diferenciaràs. D’aquí l’expressió de beneït caos.

Gestionar el canvi o la diversitat ja no és un caprici, sinó una necessitat, t’agradi o no. Si les oportunitats estan en les teves relacions, i cada vegada que generes una nova relació, apareix la divergència de pensaments, emocions i actituds, llavors el caos està més que assegurat. Ser capaç d’ordenar sota una nova i seductora proposta és crucial per a tu.

Si bé, per això, et proposem que treballis i entrenis una sèrie de mentalitats. Cinc en concret. Ments que Howard Gardner, el pare de la teoria de les intel·ligències múltiples, et diu que són necessàries per al present i per al futur, tant en l’àmbit personal, sentimental, familiar, social o professional.

Doncs bé, en aquest estadi 6 podràs veure i entrenar la ment disciplinada, la sintètica, la creativa, la respectuosa i l’ètica. Totes elles relacionades entre si a través d’un posicionament filosòfic. És a dir, d’un posicionament d’autenticitat, i de bones i belles accions.

De manera que adopta el caos i educa’l.

59,50€ 29,75€
¡No esperes a que te lo cuenten!Suscríbete y recibe cada semana nuevos recursos y ofertas de METAMORPHOSIS
Back To Top