skip to Main Content

Estadi 15: No esperis res de ningú. Automotiva’t

0 alumne

Saps que sense automotivació estàs mort personal i professionalment. Vius en l’època de la col·laboració. T’ho hem repetit en tots els estadis. Vius en l’època de les relacions, en l’època dels projectes, en la de col·laborar entre els teus aliats professionals o en la de col·laborar amb altres persones alienes a la teva empresa, per exemple. Per tant, necessites una motivació contínua, una motivació que ha de sortir del teu interior.

Quin és el teu propòsit professional? Escriu ara mateix, per favor. Escriu, no et costa tant fer-ho. Quin és el teu propòsit professional? Per a què treballes? No per què treballes, sinó per a què treballes. Per a què ocupes la funció que estàs exercint. Per a què ocupes la tasca professional que t’ha assignant o que tu mateix t’has marcat.

Saps que l’extra motivació està molt bé. A tots ens agrada que ens diguin que fem les coses bé, que tindrem premis si aconseguim certs resultats, etc. No obstant això, si et centres en l’extra motivació dependràs dels altres per treballar i dependràs dels altres per a la teva felicitat. Les teves accions estaran orientades a satisfer els altres. Sent esclau d’ells, ja que el teu estat d’ànim dependrà d’ells.

T’has de centrar, doncs, en l’automotivació. Has de descobrir quines són les teves virtuts i les teves fortaleses, i quins són els teus valors. Descobrir tot el teu interior, perquè ho tens cobert. I has d’aconseguir que es donin cada dia al teu acompliment, en la teva jornada laboral.

Has de ser capaç d’automotivar-te, perquè així dependràs de tu mateix, així hi haurà un propòsit que transcendirà el que t’estiguin assignant. Això et facilitarà l’alegria necessària amb la que has d’anar cada dia a treballar. Si estàs content i feliç, et sortiran molt millor les coses, que si depens d’aquestes coses per estar feliç.

Aquesta automotivació ha de ser present en totes les teves dimensions: física, emocional, racional, social i espiritual. Has de tenir-les molt treballades, perquè formen el teu interior i són les que fan que t’automotivis. També en tots els teus àmbits de vida: personal, sentimental, familiar, social i, per descomptat, professional.

La clau passa per descobrir quin és el teu potencial intrínsec. Aquest que fa que tot flueixi, que fa que posis tot el teu amor, la teva intel·ligència i la teva energia quan estàs desenvolupant-lo. El teu potencial és la teva principal automotivació. I si no pots desenvolupar-lo en la teva professió, per les circumstàncies que siguin, hauràs de dedicar part del teu temps lliure. Et va la vida en això.

En aquest sentit, aquest estadi 15 et servirà perquè l’identifiquis i l’entrenis. Estem convençuts que tan aviat com alinees la teva vida amb el teu potencial, llavors seràs molt més feliç. Els teus sentiments, així, seran positius, comprendràs tot molt millor, i la teva actitud serà proactiva i positiva. Gaudiràs d’un estat de flux constant.

Si això ho fessis en tots els teus àmbits de vida, serà la teva pròpia vida la que et motivarà. En canvi, si aquestes pendent de la valoració dels altres, si aquestes pendent de la extra motivació, estaràs pendent del teu exterior i dependràs d’ell per motivar-te. I encara que això estigui molt bé, tal com ja hem dit, et convé molt més que tinguis aquesta sensació de plenitud gràcies al teu interior, gràcies a tu mateix.

Si continues visualitzant aquests vídeos i treballes els seus metamorphismes, podràs aprofundir en això que t’estem explicant sobre l’automotivació, que saps que sense ella ets mort personal i professionalment. Tu decideixes!

76,50€ 38,25€
¡No esperes a que te lo cuenten!Suscríbete y recibe cada semana nuevos recursos y ofertas de METAMORPHOSIS
Back To Top