skip to Main Content
Confiança I Sinergia

Confiança i Sinergia

Les persones ens agrupem per aconseguir els nostres objectius de forma eficient, es a dir, busquem el millor resultat amb el menor us de recurs possible.

Un dels efectes del equip són les sinergies, o col·loquialment, quan un més un sumen més de dos.

Què fa que això es produeixi? En la meva opinió hi ha varis factors que provoquen aquesta sinergia. Un d’ells és la confiança. Cada un de nosaltres és diferent, cada un de nosaltres aporta algo diferent al col·lectiu, i de la unió d’aquestes diferències apareix algo major, algo capaç de fer més del que faria cada un pel seu compte,…

Quan confiem, quan deixem que l’equip treballi amb nosaltres i nosaltres ens entreguem al equip, coses meravelloses poden succeir,… sembla impossible que ens aguantem sense esforç tots, en equilibri, sent tan diferents, i en el fons vius des de dins, no ets conscient del que estàs aconseguint, simplement confies i realitzes la teva funció. Quan ho veus des de fora et preguntes com algo aparentment tan difícil ho has aconseguit d’una forma tan fàcil… La resposta és: CONFIANÇA.

Cada un ha confiat en l’altre i en el grup. Cada un ha absorbit la pressió i ha regulat la força per mantenir el sistema en equilibri davant dels canvis,… i quan aquest s’aconsegueix, tot flueix sense esforç.

Un dels elements principals que distingirà un equip de un grup serà la confiança.

I tu, confies en el teu equip?, creus que podria millorar el rendiment si es millorés aquesta confiança?… Si és així, no ho dubtis, contracta els serveis d’un coach i treballeu junts en aconseguir aquestes sinergies, converteix el grup de gent en el que estàs en un equip de màxim rendiment!

https://metamorphosis.cat/estadios-metamorphosis/estadi-5-saps-liderar-equips-de-persones/

Bernat Fortuny
Coach & Trainer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top