skip to Main Content

Informació legal

Aquesta pàgina web és propietat de GAM, amb adreça al C/ Pirineus, s/n (esq. Orriols), Celrà, Girona amb l’adreça de correu electrònic info@gam.cat. L’usuari es compromet a utilitzar aquesta web d’acord amb l’establert en la legislació vigent, abstenint-se d’utilitzar-la per a activitats contràries a la llei, a la moral o usos perjudicials dels drets i interessos de tercers.

L’accés a la web és responsabilitat única dels usuaris.

L’accés a la web no suposa establir cap tipus de relació comercial entre GAM i l’usuari.

Els drets de propietat intel·lectual sobre la informació escrita continguda en aquesta pàgina web són titularitat de GAM. Tots els nostres continguts es poden copiar, sempre citant la procedència.

En cas que l’usuari proporcioni algun tipus d’informació, de les seves dades seran recollits conforme a la Llei Orgànica de Protecció de dades de 15/1999 dins del marc de la legislació espanyola.

Cookies i altres:

Una galeta és un fragment petit de text que els llocs web que visiteu envien al navegador. Ajuda els llocs web a recordar informació sobre la vostra visita, com ara el vostre idioma preferit i altres opcions de configuració. Això pot fer que la següent visita sigui més senzilla i que el lloc us sigui més útil. Les galetes tenen un paper important, ja que sense elles l’ús del web seria una experiència molt més frustrant.

GAM.cat fa servir galetes per a moltes finalitats:

1. Recordar les vostres preferències
2. Augmentar la rellevància dels anuncis que veieu
3. Comptar el nombre de visites que rebem per accedir a una pàgina.
4. Ajudar a registrar-vos als nostres serveis i protegir les vostres dades.

Quins tipus de galetes utilitzem?

1. Galetes d’anàlisi estadística
2. Galetes publicitàries
3. Galetes de caràcter tècnic i de personalització

Com puc configurar les meves galetes?

Back To Top