skip to Main Content

Estadi 3: L’emoció mana. Convenç amb ella!

0 alumne

Ets un gran afortunat, ja que estàs gaudint de l’època de les relacions. És a dir, que t’està tocant viure una època en què les oportunitats estan en les relacions que generes, que mantens i que potències amb els altres. En aquesta època, el que es comparteix en aquestes relacions és, principalment, coneixement. Per tant, les teves relacions tenen futur i generen oportunitats gràcies al coneixement. Això vol dir que no només has de compartir-ho, sinó que has de generar-ho. Ha de ser un coneixement tàcit, experimentat en tu mateix. No només un coneixement teòric, sinó un coneixement, viscut.

Què vol dir tot això? Has de relacionar-te amb els altres de forma adequada i satisfactòria, ja que en les teves relacions habita el teu futur. És en elles on hi ha les opcions per millorar i per oferir alguna cosa nova.

Doncs bé, en el moment en què t’has de relacionar amb persones, si o si, encara que sigui de forma virtual, has de tenir en compte, en última instància, les emocions i sentiments que es generen durant aquestes relacions. Per això insistim tant en que estàs vivint en l’època del coneixement, de les relacions i de les emocions. Les emocions manen, tenen preferència i fan hores extres.

Per tant, si vols convèncer als teus col·laboradors, a la teva parella, als teus fills, als teus clients o al teu cap, per exemple, has d’emocionar, tocar-los la fibra. Si no ho aconsegueixes, et costarà molt sobreviure en el paper que representes.

Per molt coneixement tècnic que tinguis del producte o del servei que vols oferir, doncs això és el coneixement i com més en tinguis millor, en el moment de relacionar-te amb altres persones, el que estàs fent és gestionar les teves pròpies emocions i interpretar i gestionar les emocions d’aquestes altres persones.

Per tant, ja pots intuir que amb el que et trobaràs en aquest estadi 3 és amb la teva pròpia intel·ligència emocional. Si ets intel·ligent, li trauràs molt profit a aquest estadi i el benefici que obtindràs en el teu interior, en els teus recursos humans, en els teus recursos com a persona, serà enorme i exponencial.

En primer lloc, obtindràs un bon autoconeixement, doncs un comença per si mateix. Has de ser capaç de que les teves emocions no et limitin, que no et segrestin, que no et generin descontrols a causa d’aquestes emocions que t’intentaran controlar.

Fes aquest primer pas, et servirà per autoregular-te. Gestionar les teves emocions és gestionar la teva impulsivitat. Si no ho fas, elles et trairan i generaràs conflictes o alimentaràs els ja generats per uns altres. Estàs en aquesta vida per ser feliç, no t’enganyis. Cada conflicte resta saldo a la teva felicitat. Per molt bon resultat que obtinguis d’aquest conflicte, el procés t’haurà restat felicitat.

A partir d’aquí, en tercer lloc, aquesta època genera una societat del cansament, del detall i de les exigències. D’aquí, que hagis d’estar contínuament automotivan-te. L’automotivació és fonamental per gestionar la frustració. Et convidem a que li facis un cop d’ull a la resta d’estadis i veuràs com en tots i cada un d’ells és fonamental l’automotivació, en particular, i la intel·ligència emocional al complet, en general.

Treballar per objectius, per exemple, sense automotivació és molt cansat, frustrant i amb moltes pèrdues d’energia i de temps. És a dir, l’automotivació és fonamental i cada dia ha de ser part de tu, ja que és la teva millor aliada.

I si et diem que vius en l’època de les relacions, entendràs de seguida que sense empatia el teu fracàs estarà assegurat. Comprendre el que estan sentint les altres persones no és un caprici, sinó una necessitat essencial.

A més del Autoconeixement, l’Autoregulació, l’Automotivació i l’Empatia, res d’això té sentit sense una perfecta integració en el teu ser d’habilitats socials. Aquestes, són la conseqüència de les altres quatre competències emocionals que t’acabem d’esmentar.

Per què li donem tanta importància a aquest estadi? Doncs perquè és molt probable que disposis de molt poc temps per aconseguir convèncer algú que el que vas a dir-li és la millor opció que hi ha per a ell o per a ella. Potser només tens un o dos minuts per convèncer aquesta persona. O li arribes al cor, o emociones a aquesta persona, o ja et pots acomiadar de tenir èxit.

Per tant, el que et trobaràs en aquest estadi 3, tant a través dels vídeos com dels metamorphismes, és la teva intel·ligència emocional que és sens dubte, la base de qualsevol professional i qualsevol persona. En aquest estadi trobaràs claus pràctiques perquè coneguis, entrenis i potenciïs teva intel·ligència emocional.

76,50€ 38,25€
Back To Top